Το Daihatsu αποκαλύπτει μια ποικιλία αυτοκινήτων και φορτηγών ιδεών στο Tokyo Motor Show


Compact Cars και παραγωγός φορτηγών Daihatsu αποκάλυψε μια ποικιλία από πέντε νέα αυτοκίνητα στο Tokyo Motor Show.
Πρώτα επάνω είναι το DN Compagno, ένα τετράθυρο coupe που μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα μοντέρνο αλλά συμπαγές κιτ body coupe. Μοιράζεται το όνομά της με το αρχικό Compagno πολλαπλών χρήσεων από το 1963, καθώς και τα χαρακτηριστικά, όπως και οι πεντανιτές με τους ομώνυμους κινητήρες της δεκαετίας του 1960.
17

Οι δύο επιλογές κινητήρα για το DN Compagno είναι ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.0 λίτρων καθώς και ένα υβριδικό 1,2 λίτρων, αν και δεν έχει απομακρυνθεί αν θα είναι κινητήρες τριών δοχείων ή τεσσάρων δοχείων.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα αυτοκίνητα και φορτηγά προς πώληση
Επίσης, αποκαλύπτεται το Boxy DN Pro Cargo Kei Car. Έχει αναπτυχθεί ως βιομηχανική EV με χαμηλό, επίπεδο πάτωμα με αποτέλεσμα την απλή πρόσβαση κέρδους για τους επιβάτες, εκτός από την μεγάλη περιοχή αποσκευών για ένα αυτοκίνητο IDEA. Το DN Pro Cargo βασίζεται χαλαρά στο τρίκυκλο Daihatsu Midget του 1957.
17

Το Daihatsu έχει επίσης ενταχθεί στο SUV Bandwagon με το DN TREC Compact SUV. Το αυτοκίνητο αναφέρεται ότι διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας, συμπαγές εσωτερικό με ενεργό, διασκεδαστικό και δύσκολο εξωτερικό στυλ. Τόσο το 1.0 λίτρων turbo όσο και οι υβριδικοί κινητήρες 1,2 λίτρων στο DN Compagno θα τοποθετηθούν επίσης στο DN TREC.
• Τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα
Το Daihatsu είναι ένα συμπαγές τμήμα της Toyota επειδή το 1967. Δεν έχουν βρεθεί στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, επειδή το 2013, ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν δημοφιλείς στην ιαπωνική αγορά, όπου αναπτύσσονται οι παραπάνω ιδέες, καθώς και θα κυκλοφορήσουν σε λίγα χρόνια .
Ποια είναι τα προτιμώμενα αυτοκίνητα και τα φορτηγά σας στο φετινό αυτοκινητιστικό show του Τόκιο; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *