Το νέο 2023 Mercedes-Benz G-Class 4x4x2 κατασκοπεύει κατά τη διάρκεια της δοκιμής της χειμερινής περιόδου


η Mercedes θα ξεκινήσει σύντομα ένα αντικαταστάτη για το G-Class 4x4x2, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο της το 2023, λίγο μετά το συμβατικό SUV. Η ανθεκτική προδιαγραφή εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο προηγούμενο G-Wagen το 2015.
Οι φωτογράφοι κατασκοπείας μας βρήκαν αυτό το πρωτότυπο G-Class 4x4x2 κατά τη διάρκεια της δοκιμής της χειμερινής περιόδου-και, καθώς δεν καλύπτεται από υπερβολικά βαρύ καμουφλάζ, υπονοεί ότι είμαστε σε θέση να εξετάσουμε καλά τις αναβαθμίσεις του αυτοκινήτου.

Η νέα Mercedes Concept EQG προεπισκόπηση της ηλεκτρικής G-Class που οφείλεται το 2024

Το σώμα του αυτοκινήτου είναι σε γενικές γραμμές το ίδιο με τη συμβατική G-Class που κατασκοπήσαμε νωρίτερα αυτό το έτος, αθλητικοί στους ίδιους προβολείς LED και ενημερωμένο μπροστινό προφυλακτήρα. Ωστόσο, η Mercedes έχει βιδωθεί σε ένα φορτίο αξεσουάρ εκτός δρόμου, όπως ένα νέο ράφι συστήματος στέγης, έναν μεταφορέα εφεδρικού τροχού για την πίσω πόρτα και έναν δύσκολο μεταλλικό πίσω προφυλακτήρα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Mercedes έχει κάνει κάποιες αλλαγές και στο πλαίσιο του αυτοκινήτου. Κοιτάξτε προσεκτικά κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα του 4×4 και θα δείτε ένα ζεύγος κατώτερων βραχιόνων ελέγχου – και, πίσω από τους ζάντες αλουμινίου, υπάρχει ένα σύνολο διάτρητων δισκόφρενων και μεγαλύτερων δαγκάνων.
Αυτό το πρωτότυπο έχει ένα πολύ μεγαλύτερο κομμάτι και ένα ψηλότερο ύψος βόλτας από τη συμβατική G-Class. Το ενισχυμένο πλάτος τροχιάς υπονοούσε επίσης ότι η Mercedes έπρεπε να ταιριάζει σε μεγαλύτερες καμάρες τροχών. Εξέταση στα πηγάδια των τροχών και θα δείτε επίσης παχύτερους απορροφητές σοκ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *