Η αγορά οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου καθορίζει τις προτεραιότητες για την Brexit


ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εγγυηθεί τις διαπραγματεύσεις της Brexit να δίνουν προτεραιότητα σε καθήκοντα καθώς και επενδύσεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοίνωσε η κοινωνία των κινητήρων και των εμπόρων (SMMT).
Η επισήμανση νέων στοιχείων που δείχνουν ότι η αγορά οχημάτων είναι υπεύθυνη για το 10 % του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος του Ηνωμένου Βασιλείου, μετατρέποντας πάνω από 219 δισεκατομμύρια λίρες κάθε χρόνο, καθώς και παράγει £ 3 για κάθε επένδυση £ 1, το SMMT καλωσορίζει τον “αναπνευστικό χώρο” που παρέχεται από Η πρόσφατα επιβεβαιωμένη συμφωνία Brexit Shift.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Η αγορά αυτοκινήτων αντιμετωπίζει 13% αύξηση του κόστους μετά το Brexit
Αλλά το σώμα της αγοράς της αγοράς προβλέπει ότι η νέα παραγωγή οχημάτων έχει οριστεί σε φθινοπωρινό κάπως το 2018, καθώς και επαναλαμβάνει την αλήθεια ότι η ΕΕ είναι ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος μας. Αυτή η εξάρτηση από την ΕΕ συνεπάγεται ότι η αγορά οχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να διατηρήσει την επιρροή στις ευρωπαϊκές πολιτικές όπως τα όρια CO2, λέει η SMMT.
Καλώντας την κυβέρνηση να εγγυηθεί ότι το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει σε θέση να προσφέρει παγκοσμίως ανταγωνιστικές τιμές της εταιρείας, χρηματοδοτικά αποζημιώσεις καθώς και ενεργειακό κόστος μετά την Brexit, Mike Hawes, ο διευθύνων σύμβουλος της SMMT δήλωσε: “Η προσφορά της περασμένης εβδομάδας για την περίοδο μετατόπισης ήταν απαραίτητη, προσφέροντας ένα Βραχυπρόθεσμη αύξηση καθώς και ένα βαθμό βεβαιότητας για τους επενδυτές. Το επόμενο μεγάλο εμπόδιο θα προστατεύει ένα νέο, εκτεταμένο εμπορικό συμβόλαιο με την ΕΕ καθώς και τους εταίρους μας σε όλο τον κόσμο. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *