“Ο κατάλογος WCA δείχνει ότι η Γερμανία καθώς και η Ιαπωνία εξακολουθούν να κυβερνούν”


αφορά λιγότερο σχετικά με τις σε ορισμένες περιπτώσεις, τις προβλέψεις, καθώς και τις υποσχέσεις από τους παραγωγούς όγκων σε όλο τον κόσμο. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε πολύ περισσότερο στα προϊόντα που μπορούν πραγματικά να σας προσφέρουν, καθώς σας επιτρέπουν να απομακρύνετε τους επόμενους έξι μήνες περίπου.
Αυτά τα πραγματικά στην πώληση καθώς και τα προσφερόμενα σχέδια (που δεν πρέπει να συγχέονται με αυτά που δεν είναι ακόμη και στην παραγωγή, ωστόσο μπορούν ακόμα να παραγγελθούν) είναι τα μόνα προϊόντα που σκέφτονται τα βραβεία παγκόσμιων οχημάτων αυτή τη στιγμή. Εκτός από το γεγονός ότι μπορώ να εκθέσω ότι η WCA έχει μόλις ολοκληρωθεί- από την άποψη της μαζικής παραγωγής ολοκαίνουργια οχήματα για τους αυτοκινητιστές σε όλο τον κόσμο από τώρα καθώς και την άνοιξη του 2017- ότι η Γερμανία, η Ιαπωνία, οι ΗΠΑ, η Νότια Κορέα, καθώς και η Βρετανία (με αυτή τη σειρά) κανόνας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• 2017 World Awards Shortlist
Γιατί καμία αναφορά των μεγάλων αναδυόμενων εθνών που παράγουν αυτοκίνητο όπως η Κίνα; Δεδομένου ότι δεν έχει ακόμη κάνει οχήματα παγκόσμιας κλάσης για αληθινή παγκόσμια χρήση από μεγάλο αριθμό αγοραστών, ας πούμε, η Βρετανία, η ηπειρωτική Ευρώπη καθώς και η Βόρεια Αμερική. Παρέχετε τον χρόνο, όμως.
Η παραγωγή τεράστια με τις περισσότερες υποψηφιότητες WCA είναι ο όμιλος VW – ευχαριστώ κυρίως την αύξηση καθώς και την αύξηση του Audi, που βοήθησε καθώς και από τις αδελφές εταιρείες Bentley, Seat, Skoda … καθώς και το ακίνητο εμπορικό σήμα Volkswagen της φήμης καταστροφής ντίζελ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *