Τα όρια της ουαλικής ταχύτητας μειώθηκαν για την καταπολέμηση των παράνομων εκπομπών


παράνομα επίπεδα ρύπανσης διοξειδίου του αζώτου ώθησαν την κυβέρνηση της Ουαλίας να ανακοινώσει τη μείωση του ορίου ταχύτητας σε πέντε σημαντικές εκτάσεις δρόμου.
Μειώνοντας το όριο ταχύτητας σε 50 μίλια / ώρα σε δύο τμήματα του αυτοκινητόδρομου M4, καθώς και τμήματα του A494, του A483 και του A470, η κυβέρνηση της Ουαλίας ελπίζει να επιτύχει μείωση κατά 18 % σε επιβλαβείς εκπομπές.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα πράσινα αυτοκίνητα χαμηλής εκπομπής του 2018
Οι νέες μειώσεις πρέπει να τεθούν σε ισχύ τους επόμενους δύο μήνες και αναμένεται να επιφέρουν “άμεσα αποτελέσματα”. Ένα τμήμα του M4 κοντά στο Port Talbot υπόκειται ήδη σε όριο ταχύτητας 50mph, το οποίο επεκτείνεται ως μέρος των σχεδίων.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος της Ουαλίας, Hannah Blythyn, δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώσω ένα πακέτο διαδικασιών για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στην Ουαλία … Είμαι δεσμευμένος να αναλάβω δράση για την ελαχιστοποίηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Ουαλία για να υποστηρίξω ένα πιο υγιεινό μέλλον για τις κοινότητές μας και την ασφαλή μας το φυσικό μας περιβάλλον. ”
Απαντώντας στα νέα όρια, ο Steve Gooding, διευθυντής του Ιδρύματος RAC, δήλωσε ότι τα όρια ταχύτητας έχουν τεθεί με μια ασυνεπή προσέγγιση “συνονθύλευμα”, προσθέτοντας: “Ειρωνικά θα υπάρξουν τμήματα δρόμου όπου οι αυτοκινητιστές αγωνίζονται πραγματικά να φτάσουν σε κάτι σαν 50 μίλια / ώρα και αν Υπάρχει ένα πράγμα χειρότερο για την ποιότητα του αέρα από ό, τι τα αυτοκίνητα που χτυπούν με υψηλή ταχύτητα, είναι όπου κάθονται μύτη στην ουρά σε μαρμελάδες. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *