Το κομψό νέο Skoda Enyaq Coupe κάνει το ντεμπούτο του με μεγαλύτερη ποικιλία από την ρουτίνα Enyaq


Skoda έχει εκθέσει το Enyaq Coupe IV, μια πιο κομψή, πιο σπορ-εμφάνιση της ηλεκτρικής SUV της. Με βάση την ίδια ακριβώς πλατφόρμα MEB με τον κοινό αδελφό της, το Enyaq Coupe IV προσφέρεται με τρεις διαφορετικές επιλογές κινητήρα καθώς και χάρη στο αεροδυναμικό σχήμα του, χρησιμοποιεί ακόμη και πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από το μοντέλο ρουτίνας SUV.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Σε αντίθεση με το stablemate του, όμως, ο αντίπαλος της Skoda με το KIA EV6 καθώς και το Volkswagen ID.5 περιλαμβάνει μόνο τη μεγαλύτερη μπαταρία 82kWh (77kWh χρησιμοποιήσιμες), η οποία στην πιο αποτελεσματική έκδοση εξυπηρετεί 339 μίλια ποικιλία από πλήρη χρέωση.
Κινητήρας καθώς και απόδοση
Τα αυτοκίνητα και το φορτηγό εισόδου σε επίπεδο εισόδου τροφοδοτούνται από έναν ηλεκτρικό κινητήρα με οπίσθια τοποθεσία που δημιουργεί 201bhp καθώς και 310nm ροπής, ενώ το Enyaq Coupe 80x προσθέτει έναν επιπλέον κινητήρα στον μπροστινό άξονα για τετρακίνηση, καθώς και συνολικά 261bhp καθώς και 425nm. Τα στοιχεία επιτάχυνσης για αυτές τις δύο παραλλαγές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο και τα δύο σχέδια θα επιτύχουν μέγιστη ταχύτητα 102mph.

New Skoda Enyaq 80x Sportline 2021 Review

Η Skoda αποκάλυψε επίσης το πρώτο της μοντέλο Electric VRS, στον τύπο του Enyaq Coupe IV VRS. Όπως και το 80x, το VRS διαθέτει τετρακίνηση, καθώς και με 295bhp καθώς και 460Nm ροπής στη βρύση, το κομψό EV θα επιταχύνει από 0-62 μίλια / ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα, καθώς και η κορυφαία ταχύτητα 111 μίλια / ώρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *