Υψηλές βαθμολογίες για την Renault και την Subaru στις νεότερες δοκιμές NCAP


Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των δοκιμών συντριβής από το Euro NCAP έχουν κυκλοφορήσει, παρουσιάζοντας ένα σύνολο κορυφαίων βαθμολογιών για ορισμένα μοντέλα.
Ενδεχομένως το πιο σημαντικό νέο αυτοκίνητο που αξιολογήθηκε ήταν το ολοκαίνουργιο Renault Scenic. Η γαλλική μάρκα έχει μια πραγματικά ισχυρή ιστορία της οικοδόμησης ασφαλών αυτοκινήτων και το νέο μοντέλο θα καθησυχάσει σίγουρα τους οικογενειακούς αγοραστές με πλήρη βαθμολογία πέντε αστέρων, διαθέτοντας βαθμολογία 82% στην προστασία των επιβατών παιδιών και βαθμολογία 90% στην κατηγορία των ενηλίκων.
4

Το Subaru Levorg έχει περάσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο, αλλά η κατάστασή του στο κάτω μέρος των διαγραμμάτων πωλήσεων υποδηλώνει ότι δεν ήταν προτεραιότητα για το Euro NCAP να συντρίψει τη δοκιμή. Τώρα που έχει τεθεί μέσω της αυστηρής διαδικασίας δοκιμής του NCAP, όμως, έχει περάσει με πτητικά χρώματα, τοποθετώντας μια πλήρη βαθμολογία πέντε αστέρων με βαθμολογία 92% ενηλίκων και βαθμολογία 83% παιδιού.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Νέο Renault Beautiful αποκάλυψε
Τόσο η όμορφη όσο και η Levorg έπεσαν στην κατηγορία “Safety Assist”, η οποία δοκιμάζει διάφορα χαρακτηριστικά ενεργού ασφαλείας όπως προειδοποιήσεις τυφλών σημείων και αυτόνομο πέδηση. Το Renault Beautiful δημοσίευσε βαθμολογία 59%, ενώ ο Levorg δεν έκανε πολύ καλύτερα με μόλις 68% – αν και αυτά δεν ήταν αρκετά για να υποβαθμίσουν τις βαθμολογίες του αυτοκινήτου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *