Η Infiniti για την εισαγωγή πέντε νέων σχεδίων μέχρι το 2018


Το Infiniti Q50, αντίπαλος στη σειρά BMW 3, μπορεί να εμφανιστεί μόνο σε εκθεσιακούς χώρους Infiniti, ωστόσο πέντε νέα σχέδια που στοχεύουν τα γερμανικά αυτοκίνητα και τα φορτηγά θα εισαχθούν μέχρι το 2018.
• Ειδήσεις Infiniti καθώς και κριτικές
Μιλώντας αποκλειστικά στην Automobile Express, ο πρόεδρος της Infiniti Johan de Nysschen δήλωσε ότι ένα νέο Q60 Coupé, ένα QX70 που θα αντικαταστήσει το παρόν FX 50, θα εισαχθεί όλα τα υψηλής απόδοσης υψηλής απόδοσης, μαζί με ένα σχέδιο φωτοστέφανο πριν από το 2018.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Πρώτα απ ‘όλα, το Crossover Q30, που αναπτύχθηκε στο εργοστάσιο της Nissan Sunderland, θα εμφανιστεί το επόμενο έτος για να μάθει την Audi A3, BMW 1 σειρά καθώς και την Mercedes A-Class.
“Το Q60 Coupé θα είναι μια εξέλιξη του Q50 Saloon”, δήλωσε ο De Neysschen. “Το αυτοκίνητο έχει ωθηθεί πίσω καθώς απαιτούμε να επισκευάσουμε τη γλώσσα στυλ. Απαιτούμε πολύ περισσότερη συνοχή στη γλώσσα στυλ μας σε όλη την περιοχή. ”
“Το Q50 έχει δείξει ένα σήμα της γλώσσας στυλ μας”, είπε, “αλλά θα το αποδείξουμε ότι με μια πολύ πιο διάσημη γραμμή μεταφοράς καθώς και μια ισχυρή σφήνα”.
Ο De Neysschen δήλωσε ότι η νέα εμφάνιση θα ήταν συνεπής σε όλα τα μοντέλα Saloon, Coupé καθώς και SUV.
Η κερδοφορία είναι επίσης κάτι που δήλωσε ο De Neysschen θα έρθει στην Infiniti στην Ευρώπη, πριν ορισμένοι αναλυτές είχαν προβλέψει: «Κερδίσουμε χρήματα στη Μέση Ανατολή καθώς και στην Ανατολική Ευρώπη, ωστόσο όχι στη Δυτική Ευρώπη. Θα έρθει ένας χρόνος για να είναι πολύ πιο επιθετική στην Ευρώπη, καθώς και τώρα είμαστε εκεί. ”
“Η Infiniti πρέπει να έχει θετικό αποτέλεσμα για τους μετόχους του”, ανέφερε. “Σπάσουμε ακόμη και στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του νομισματικού έτους του 2016.”
Εκτός από την επίθεση των νέων προϊόντων, ο De Neysschen υπαινίσσεται επίσης τα σχέδια της Infiniti να ανακατέψει τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά της μεθόδου που πωλούνται: «Εργαζόμαστε σε διαφορετική τεχνική για τις πωλήσεις», δήλωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *