Vauxhall Opel Monza Concept που οδηγείται


Χρειάζεται μόνο να κοιτάξετε την έννοια Vauxhall Opel Monza, που αποκαλύφθηκε στο Frankfurt Motor Show 2013, για να ρίξετε μια ματιά σε ό, τι έχει το Vauxhall κατά την επόμενη δεκαετία. Ο ηλεκτρικός σταθμός ηλεκτρικής ενέργειας, το φουτουριστικό εσωτερικό και τα τολμηρά εμφάνιση είναι έτοιμα να μειώσουν τα μοντέλα παραγωγής τα επόμενα χρόνια-και το Car Express το οδήγησε.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ειδήσεις και κριτικές Vauxhall
Στο μέταλλο, το Opel-Badged Monza Coupe είναι ένα εντυπωσιακό σχέδιο και η ομάδα πίσω από το έργο μας είπε ότι το πρόσωπο θα εμφανιστεί στην επόμενη γενιά Vauxhalls (βλ. Πίνακα, αντίθετο). Η μάσκα είναι μια εξέλιξη της τρέχουσας γλώσσας σχεδιασμού, ενώ οι μεγάλες προσλήψεις και οι στενοί προβολείς δίνουν πολύ περισσότερο σκοπό από πολλά τρέχοντα αυτοκίνητα. Οι τεράστιες πόρτες του gullwing-εκτείνονται από μπροστά προς τα πίσω-είναι η φαντασία του αυτοκινήτου, αλλά η ευκολία με την οποία μπορείτε να μπείτε στην καμπίνα υψηλής τεχνολογίας του Monza αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι στην ιδέα.
Μόλις στο εσωτερικό του, παρουσιάζονται με κλήσεις που συγχωνεύονται στην παύλα ως μέρος μιας οθόνης προβολής LED Wraparound. Είναι προσαρμόσιμο από τον οδηγό, ώστε να μπορεί να εμφανίσει sat-nav, ψυχαγωγία ή ένα μοτίβο screensaver.
Το Vauxhall Monza αισθάνεται σαν ένα αυτοκίνητο από το μακρινό μέλλον, αλλά ο Ivo van Hukten, επικεφαλής σχεδιαστής εσωτερικών στοιχείων, μας είπε: “Είναι πιθανό τώρα το καλύτερο – μπορείτε να δείτε ότι λειτουργεί – αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσετε στην παραγωγή”. Κάτω από το καπό είναι ουσιαστικά μια εξέλιξη του κινητήρα από την Ampera. Είναι ένα plug-in υβριδικό, με τους τροχούς που οδηγούνται από ηλεκτρική ενέργεια, αλλά με βενζινοκινητήρα ως εξάτμιση. Όπου η Ampera χρησιμοποιεί τετρακύλινδρο 1,4 λίτρων, το Monza διαθέτει τριών κυλίνδρων 1,0 λίτρων turbo. Είναι έτοιμο να εμφανιστεί στον Αδάμ το φθινόπωρο του επόμενου έτους, το οποίο θα έπρεπε να βοηθήσει να δικαιολογήσει την τιμή του αυτοκινήτου, αλλά είναι επίσης ένα ισχυρό στοίχημα για την επόμενη Ampera.
Στη Monza, τροφοδοτείται από το φυσικό αέριο για να μειώσουν τις εκπομπές CO2 ακόμη περισσότερο, αλλά με τις μπαταρίες πλήρως φορτισμένες, δεν το χρησιμοποιήσαμε ποτέ. Αντ ‘αυτού, ταξιδεύαμε σιωπηλά γύρω από ήσυχους οικιστικούς δρόμους, απολαμβάνοντας την άμεση ροπή και την εξαιρετική βελτίωση. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης και η αντιμετώπιση είναι τραχύ γύρω από τις άκρες – όπως θα περίμενε κανείς από μια έννοια – αλλά οι αριθμοί κτύπησαν το σημερινό 235mpg της Ampera. Αυτός ο κινητήρας υψηλής τεχνολογίας βοηθά και με την κομψή εμφάνιση του Monza, με το κεφάλι των αυτοκινήτων Concept Frank Leopold αποκαλύπτοντας: “Οι μικρότερες μπαταρίες αφήνουν πολύ περισσότερο χώρο στο πίσω μέρος, ενώ ένας μικρότερος βενζινοκινητήρας επιτρέπει ένα κατώτερο καπό και για τον λόγο αυτό”.

Όταν κάναμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Opel Karl-Thomas Neumann για μια οδική έκδοση, είπε: “Ένα νέο manta, εμπνευσμένο από τη Monza, μπορεί να έρθει σε λίγα χρόνια”.
Υπάρχει μεγάλη πίεση στο Vauxhall-Opel για να γυρίσει τις περιουσίες του γύρω, αλλά με συναρπαστικά αυτοκίνητα όπως το Monza και η καινοτόμος τεχνολογία που προεπισκοπώνει, δεν θα στοιχηματίζετε ενάντια στη μελλοντική επιτυχία των εμπορικών σημάτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *