Το New Nio EC6 Electric SUV εισήχθη με 382 μίλια ποικιλίας


κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κατασκευαστή φορτηγών NIO αποκάλυψε το τρίτο μοντέλο παραγωγής του. Ονομάζεται το Nio EC6, είναι ένα συμπαγές ηλεκτρικό coupe-suv, που επιφορτίζεται με τον ανταγωνισμό των ομοσπονδιακών Tesla, το Hyundai Kona Electric καθώς και το Mg ZS EV. Προσφέρεται τώρα να προ-παραγγελίες στην Κίνα, με τις ευρωπαϊκές πληροφορίες πωλήσεων να αναμένονται τους επόμενους μήνες.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Όπως και τα υπόλοιπα οχήματα παραγωγής της εταιρείας, το EC6 τροφοδοτείται από δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με ένα τοποθετημένο σε κάθε άξονα. Ως εκ τούτου, το FAR NIO έχει επαληθεύσει ότι θα προσφέρει δύο παραλλαγές του κινητήρα-ένα σχέδιο εισόδου (που ονομάζεται “Sporty”) καθώς και μια εκδοχή ναυαρχίδας (που ονομάζεται “Performance”).
• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά προς πώληση τώρα
Το βασικό μοντέλο EC6 κομψό περιλαμβάνει ένα ζευγάρι κινητήρων μόνιμων μετρητών 160kW, οι οποίοι προσφέρουν ενσωματωμένη έξοδο πάνω από 400bhp καθώς και χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 5,6 δευτερολέπτων. Περιλαμβάνει ένα πακέτο μπαταρίας ιόντων λιθίου 70kWh ως πρότυπο, το οποίο παρέχει μια δηλωμένη ποικιλία 425 χλμ. (264 μίλια).
5

Η απόδοση EC6 της NIO διαθέτει έναν κινητήρα μόνιμου μεγέθους 160kW στον μπροστινό του άξονα, καθώς και έναν ισχυρότερο κινητήρα επαγωγής 240kW στον πίσω άξονα του, ο οποίος δημιουργεί πάνω από 500bhp ενσωματωμένο καθώς και χρόνο 0-62 μίλια / ώρα 4,7 δευτερολέπτων. Το ίδιο ακριβώς πακέτο μπαταρίας ιόντων λιθίου 70kWh είναι στάνταρ, προσφέροντας μια μέγιστη δηλωμένη ποικιλία 435 χλμ. (270 μίλια)
Το NIO θα προσφέρει επίσης ένα προαιρετικό πακέτο μπαταρίας 100kWh και στα δύο μοντέλα, τα οποία θα παρέχουν το βασικό μοντέλο EC6 κομψό μια δηλωμένη ποικιλία NEDC 605 χιλιομέτρων (376 μίλια), καθώς και τη ναυαρχίδα EC6 απόδοση μια μέγιστη ποικιλία 615 χιλιομέτρων (382 μίλια).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του EC6, ο William Li, Διευθύνων Σύμβουλος του NIO, επαλήθευσε μια χούφτα των προδιαγραφών του EC6. Έχει συντελεστή οπισθέλκουσας 0,27, ο οποίος είναι χαμηλός για ένα αυτοκίνητο και φορτηγό από το σχήμα του καθώς και το ύψος. Επίσης, θα προσφέρεται με θερμικά αποτελεσματική πανοραμική γυάλινη οροφή 2,1m2, η οποία προστατεύει τους επιβάτες του αυτοκινήτου από το 85 τοις εκατό του ζεστού και 99,5 τοις εκατό της ακτινοβολίας UV.
Οι πληροφορίες τιμολόγησης καθώς και μια πλήρη προδιαγραφή για το EC6 θα αποκαλυφθούν τον Ιούλιο του 2020, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να εμφανιστούν τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, οι δυνητικοί αγοραστές μπορούν να προ-παραγγείλουν το NIO EC6 τώρα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή smartphone της εταιρείας, με κατάθεση 2.000 κινεζικών γιουάν (περίπου £ 220).

Πιστεύετε ότι το νέο Nio EC6 είναι αρκετό για να χειριστεί το σχεδιασμό Tesla y; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *