Το τεύχος αυτής της εβδομάδας Car Express


έχουμε μια δοκιμή οδικής δοκιμής σε αυτή την εβδομάδα το Car Express-στις 30 Ιανουαρίου 2013-με το ολοκαίνουργιο Range Rover και δύο πολύ διαφορετικούς αντιπάλους. Το έχουμε τοποθετήσει εναντίον του Porsche Cayenne Turbo και του Long-Wheelbase Audi A8 για να δούμε αν μπορεί να πάρει το στέμμα όχι μόνο ως ικανό 4×4 αλλά και ως πολυτελές λιμουζίνα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Έχουμε επίσης οδηγήσει το περιορισμένο Audi A1 Quattro για να μάθουμε πώς συγκρίνεται με το θρυλικό Audi Quattro, καθώς και το Hot Nissan Juke Nismo, το Facelifted Seat Ibiza Cupra και το All-New Citroen DS3 Cabrio. Δίνουμε επίσης την οριστική ετυμηγορία μας για το ενημερωμένο Toyota Verso και την αποτελεσματική New Honda Civic 1.6 ντίζελ.
Στις ειδήσεις, αποκαλύπτουμε μια σειρά από καυτά νέα Nissans, το ολοκαίνουργιο Kia Cee’d GT και το Baby R8 του Audi. Έχουμε επίσης λεπτομέρειες για τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των δοκιμών συντριβής Euro NCAP και μια ματιά στο υβριδικό μέλλον του Peugeot-Citroen.
Το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας αφορά τους νικητές και τους ηττημένους από την απόσβεση και τα μοντέλα που θα έπρεπε να επιλέξετε αν θέλετε να αποφύγετε να χάσετε μέχρι £ 13.000 την ημέρα. Επιπλέον, υπάρχουν όλες οι τυπικές αναθεωρήσεις προϊόντων, οι ειδήσεις των καταναλωτών και οι οδηγοί αγοράς, καθώς και μια προεπισκόπηση ενός νέου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα F1 για το 2014.
Το τεύχος 1.252 είναι διαθέσιμο για αγορά τώρα, με τιμή £ 2,45. Εναλλακτικά, μπορείτε να διεκδικήσετε έξι θέματα για £ 1 και να παραδώσετε το περιοδικό κατευθείαν στην πόρτα σας κάθε εβδομάδα ή να κατεβάσετε τη νέα έκδοση iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *