Οι τιμές της βενζίνης έπληξαν τα ρεκόρ υψηλού


Η μέση τιμή της βενζίνης έχει σπάσει για πρώτη φορά το σήμα 140 πένες ανά λίτρο (PPL), σύμφωνα με την ΑΑ.
Η τιμή του ρεκόρ ήρθε χθες-μόλις μια μέρα αφού ο καγκελάριος George Osborne αρνήθηκε να παγώσει το καθήκον των καυσίμων. Η προγραμματισμένη αύξηση των εργασιών 3PPL (3.6p ανά λίτρο μόλις εφαρμοστεί ο ΦΠΑ) θα προχωρήσει στις 1 Αυγούστου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι τιμές ντίζελ αιωρούνται επίσης σε επίπεδα ρεκόρ. Τα σημερινά στοιχεία από τις μέσες τιμές της ΑΑ δείχνουν στις 146,72p ανά λίτρο χθες.
Ο εκπρόσωπος της τιμής καυσίμων AA Luke Bosdet δήλωσε: “Αυτά είναι κακά νέα για τους οδηγούς. Αλλά τα πραγματικά θλιβερά νέα είναι ότι ο καγκελάριος έδωσε με επιτυχία στους ανθρώπους £ 250 ετησίως μέσω της αύξησης του προσωπικού φόρου επιδόματος και αυτό γρήγορα διαβρώνεται από αυτές τις τιμές των καυσίμων του ουρανού. Η κυβέρνηση πρέπει να έχει παγωμένο καθήκον καυσίμων. ”
Ο Bosdet είπε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει όλη την ευθύνη για τις υψηλές τιμές των ρεκόρ. “Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι τιμές είναι τόσο υψηλές είναι ότι η λίβρα είναι 10 σεντ πιο αδύναμη έναντι του δολαρίου και κάθε 10 σεντς αλλάζει αξίζει τρεις ή τέσσερις πένες στην αντλία.
“Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι εάν ο καγκελάριος παίρνει τα ποσά του ιδανικά και ο προϋπολογισμός του επιτρέπει στη λίβρα να ενισχύσει έναντι του δολαρίου ότι οι τιμές των αντλιών θα πέσουν πολύ περισσότερο από ό, τι αν είχε κόψει το καθήκον κατά 1p ανά λίτρο. Θα μπορούσε να κάνει, αλλά δεν το γνωρίζουμε σίγουρα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι τιμές βενζίνης και ντίζελ βρίσκονται ήδη σε υψηλά επίπεδα και θα δούμε μια αύξηση 3,6p ανά λίτρο να έρθουν τον Αύγουστο. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *