Οι νέες αναβαθμίσεις απόδοσης Polestar για τα οχήματα Volvo


Volvo εξέθεσε μια νέα ποικιλία εξαρτημάτων απόδοσης για τα σχέδια S60, V40, V60 καθώς και XC60 με την πρόσφατα ακουστική μάρκα Polestar. Το νέο σετ περιλαμβάνει τροχούς, εξάτμιση, λεπτομέρειες στυλ καθώς και αναβαθμίσεις σασί.
Αυτά τα νέα εξαρτήματα απόδοσης Polestar θα προσφέρονται μαζί ως συνολικό πακέτο ή μπορείτε να επιλέξετε ποια εξαρτήματα θέλετε και σε πακέτα μικρότερων επιλογών. Δεν υπάρχει καμία επίδραση στην εγγύηση της Volvo για το αυτοκίνητό σας, καθώς και από τότε που η Polestar έχει τώρα η Volvo η αντιπροσωπεία σας θα είναι σε θέση να διαμορφώσει τα μέρη για εσάς.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Volvo Polestar: Ό, τι απαιτείτε να γνωρίζετε
Ο Niels Möller του Polestar δήλωσε: “Έχουμε ισχυρά σχόλια για μεγάλο χρονικό διάστημα από πελάτες σε όλο τον κόσμο σχετικά με τα μέρη της απόδοσης Polestar … αυτό είναι ένα προϊόν που βελτιώνεται στην ήδη ισχυρή βάση των οχημάτων της Volvo όσον αφορά την απόδοση, επίσης ως οδηγική ευχαρίστηση. ”
38

Εκτός από τους νέους ζάντες αλουμινίου, καθώς και πιο σπορ εξάτμιση, η δέσμη Polestar θα περιλαμβάνει επίσης νέα πεντάλ, πιο σπορ γρανάζια, πάνελ με πόλους στα περβάζια, μια πίσω πτέρυγα που ορίστηκε, ένας οπίσθιος διαχύτης για το S60 καθώς και διαφορετικά καθρέφτες για το V40. Υπάρχει επίσης ένα αθλητικό σύστημα ανάρτησης, το οποίο μπορεί να ενισχύσει επίσης το χειρισμό.
Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση, ωστόσο οι αναβαθμίσεις θα προσφερθούν από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Η ποικιλία των οχημάτων που προσφέρονται τα μέρη θα ενισχύσουν επίσης.
Αναμένουμε επίσης μια νέα ποικιλία κατάλληλων οχημάτων απόδοσης Polestar που χρησιμοποιούν τετρακύλινδρο κινητήρα, ξεκινώντας από το νέο S90 καθώς και το V90. Αυτά τα σχέδια θα έχουν συντονισμένους κινητήρες καθώς και αναβαθμίσεις του πλαισίου για να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τους συμπατριώτες της BMW M5.
Διαθέτετε μια Volvo που μπορεί να επωφεληθεί από μερικές από αυτές τις αναβαθμίσεις; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *