Το Hennessey Venom GT Spyder είναι το ταχύτερο μετατρέψιμο του κόσμου


η μάχη για το ποιος κάνει τα ταχύτερα αυτοκίνητα και το φορτηγό στον κόσμο έχει καταστραφεί για πολλά χρόνια καθώς και η Hennessey έχει στοιχηματίσει μια ασφαλιστική απαίτηση για τον τίτλο με το Venom GT Coupe που χειρίζεται 270,4mph Σε μια ανεπίσημη διαδρομή το 2014. Τώρα η αμερικανική επιχείρηση δηλώνει ότι έχει χειριστεί ένα λιγότερο υγιεινό, ωστόσο επίσημο αρχείο για το ταχύτερο μετατρέψιμο στον κόσμο με το Venom GT Spyder.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η ταχύτητα απογοήτευσης κτύπησε το υπάρχον μετατρέψιμο ρεκόρ 254 μίλια / ώρα που κατέχει το Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse και ολοκληρώθηκε στο μακρύ διάδρομο των 2,9 μιλίων που ανήκε στο αμερικανικό ναυτικό στο Lemoore της Καλιφόρνια.
• Top 10 ταχύτερα οδικά αυτοκίνητα

Το ενημερωμένο Venom GT Spyder διαθέτει ένα αναθεωρημένο V8 Twin-Turbo 7,0 λίτρων που δημιουργεί 1.451bhp. Αυτό είναι 207bhp περισσότερο από το εξερχόμενο αυτοκίνητο, καθώς και επιτρέπει για αναφερόμενα στοιχεία όπως 0-60mph ώρα 2,4 δευτερολέπτων καθώς και χρόνο 0-100mph 4,4 δευτερολέπτων.
Η Hennessey πρόκειται να αναπτύξει τρία από τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά για να γιορτάσει το τρέξιμο του ρεκόρ με το καθένα να κοστίζει λίγο πάνω από £ 1 εκατομμύριο συν το φόρο.
Το λιγότερο ισχυρό Venom GT Coupe ολοκλήρωσε την επαληθευμένη κορυφαία ταχύτητα 270,49 μίλια / ώρα το 2014, ωστόσο το βιβλίο Guinness του World Records αρνήθηκε να το μετρήσει ως ρεκόρ, αφού η ταχύτητα δεν ολοκληρώθηκε και οι δύο μεθόδους κάτω από το διάδρομο. Αυτό άφησε τα ταχύτερα αυτοκίνητα του επίσημου κόσμου και τον τίτλο φορτηγών στα συμπλέγματα του Bugatti Veyron Super Sport που χειριζόταν 267,7mph.
Η Hennessey δεν έχει κάνει να κυνηγάει το τελικό βραβείο στα αυτοκίνητα επιδόσεων και στον κόσμο των φορτηγών, καθώς και αν η τελευταία έκδοση coupe του Venom GT δεν μπορεί να έκλεινε το σήμα του Bugatti, ίσως το νέο Venom F5 όταν φτάσει τελικά. Η Hennessey έχει δηλώσει προηγουμένως ότι το F5 θα είναι ικανό για 290 μίλια / ώρα, καθώς και αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να διατηρήσει το νέο Hyirncar Chiron του Bugatti στον κόλπο.
Είναι το ταχύτερα αυτοκίνητα και το φορτηγό του κόσμου που εξακολουθεί να είναι σημαντικό για τους οπαδούς των αυτοκινήτων και των φορτηγών σήμερα; Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *