Το Ssangyong Tivoli Compact Crossover SUV φτάνει


Το νέο Ssangyong Tivoli έχει πάρει το επίσημο τόξο του. Το συμπαγές crossover της Ssangyong B-Segmay θα πάει επικεφαλής με το Head-to-Head με τους Captur της Renault, το 2008 του Peugeot, το επερχόμενο Mazda CX-3 και, φυσικά, τον Juke της Nissan όταν πηγαίνει στην πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι.
Το Tivoli είναι το πρώτο ολοκαίνουργιο Ssangyong που παρήγαγε, δεδομένου ότι ο ινδικός όμιλος Mahindra πήρε το 70 % που ελέγχει το μερίδιο της κορεατικής εταιρείας το 2011. Είναι επίσης το αυτοκίνητο που η Ssangyong Hope μπορεί να προωθήσει το μάρκα στο μυαλό ενός νέου ομάδα παγκόσμιων αγοραστών αυτοκινήτων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Διαβάστε την ανασκόπηση του Ssangyong Tivoli
27

Μιλώντας στην εκτόξευση, ο πρόεδρος της Mahindra Automotive Divsion, Pawan Kumar Goenka, εξήγησε ότι το Tivoli είναι “το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς 42 μηνών και της επένδυσης 350 δισεκατομμυρίων κορεατικών κερδών (£ 212 εκατ.)”.
Είπε επίσης ότι με τη βοήθεια του Tivoli, “το Ssangyong θα εκπληρώσει τη φιλοδοξία του να είναι η πιο καινοτόμος και σεβαστή κορεατική εταιρεία αυτοκινήτων”.
27

Ssangyong Tivoli: Σημαντική εμβέλεια, 5ετής εγγύηση
Το Tivoli θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι στο μπροστινό τροχό-οδηγό που τροφοδοτείται από έναν νέο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων 124bhp, αλλά μέχρι το τέλος του 2015, η σειρά θα ενισχυθεί από ένα πετρέλαιο 1,6 λίτρων και τετράτροχο- οδηγώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *