Το New 2021 Genesis GV70 SUV θα κυκλοφορήσει από £ 39.450


Η Genesis έχει επαληθεύσει το κόστος του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και τις προδιαγραφές για το νέο GV70- τον πρώτο συμμετέχοντα της μάρκας στην αγορά Premium SUV, καθώς και έναν αντίπαλο Για όσους συμπαθούν τη BMW X3, τη Mercedes GLC καθώς και το Land Rover Discovery Sport.
Θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς και θα παρέχεται σε τρία επίπεδα ολοκλήρωσης καθώς και με δύο κινητήρες – μια βενζίνη καθώς και μια προσφορά ντίζελ. Τα έξοδα θα ξεκινήσουν από £ 39.450 καθώς και κάθε έκδοση είναι όλα τα πρότυπα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το GV70 βασίζεται στην ίδια ακριβώς πλατφόρμα με το νέο G70 Saloon. Από την εκτόξευση, η Petrol Power καλύπτεται από ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο σύστημα 2,5 λίτρων που δημιουργεί 300bhp καθώς και την αποστολή μονάδας δίσκου και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου οκτώ ταχυτήτων.
Το τετρακύλινδρο ντίζελ των 2,2 λίτρων χρησιμοποιεί το ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων καθώς και δημιουργεί 199bhp, καθώς και αυτό είναι όπου εισέρχεται το κόστος εκκίνησης των £ 39.450, για το GV70 στο Premium Line Trim. Η σειρά βενζίνης ξεκινά από £ 41.000.
Η αθλητική γραμμή καθώς και τα σχέδια γραμμής υψηλής τεχνολογίας περιλαμβάνουν το υπόλοιπο της σειράς, εισάγοντας πιο σπορ πινελιές στο GV70 μέσα καθώς και έξω, καθώς και στον επιπλέον βασικό εξοπλισμό. Η Sport Line προσθέτει ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, έναν πολύ πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα, εξωτερική επένδυση σκούρου χρώματος καθώς και σύστημα εξάτμισης μεγαλύτερης διαμέτρου. Στο εσωτερικό του, το πακέτο αναβάθμισης διαθέτει ένα ξεχωριστό αθλητικό τιμόνι καθώς και μια ποικιλία από την επένδυση των ινών άνθρακα.
9

Το στυλ της Genesis GV70 συμμορφώνεται με την ίδια ακριβώς γλώσσα στυλ με το G70 Saloon, που μοιράζεται μια σχεδόν ταυτόσημη τριγωνική μάσκα καλοριφέρ καθώς και τους προβολείς LED Kindred Quad LED-μια επιλογή στυλ που αντανακλά στο πίσω .
Στο εσωτερικό του, το SUV διαθέτει ένα μείγμα δερμάτινης ταπετσαρίας καθώς και επένδυση αλουμινίου, τα οποία διαμορφώνονται σε μια γλώσσα στυλ που επηρεάζεται από την αεροδυναμική της αεροπορίας. Για παράδειγμα, τα κομμάτια γύρω από τα χειριστήρια του θερμαντήρα καθώς και οι λαβές της πόρτας αναπτύσσονται και οι δύο για να μοιάζουν με φτερά αεροσκαφών.
Αλλού, υπάρχει ένα ζευγάρι μεγάλων οθονών ψυχαγωγίας – ένα τοποθετημένο στην κορυφή του ταμπλό για πλοήγηση, καθώς και λειτουργίες των μέσων ενημέρωσης καθώς και μία που τοποθετείται μπροστά από τον οδηγό αντί για παραδοσιακά όργανα.
Οι οθόνες μπορούν να διαχειριστούν χρησιμοποιώντας ένα περιστροφικό κουμπί Idrive-style, το οποίο τοποθετείται σε μια υψηλή κεντρική κονσόλα, παρόμοια σε στυλ με το σύστημα που ανακαλύφθηκε στο πιο πρόσφατο Hyundai Tucson. Η Genesis έχει επίσης προσθέσει ένα προσαρμόσιμο σύστημα φωτισμού εσωτερικού χώρου, καθώς και ένα πρόσθετο ψηφιακό πάνελ στην κεντρική κονσόλα για τη διαχείριση της θέρμανσης του GV70 καθώς και των λειτουργιών εξαερισμού.

Τι κάνετε για το νέο Genesis GV70; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *