Το New Lotus Eletre SUV σπάει το κάλυμμα στο Automobile Reveal της εβδομάδας


στο πρόβλημα της αυτοκινητοβιομηχανίας αυτής της εβδομάδας, έχουμε το Lowdown για το ολοκαίνουργιο και το ηλεκτρικό SUV Lotus Eletre.
Έχουμε επίσης την πλήρη ιστορία για την τρέχουσα 11η γενιά Honda Civic, η οποία πρόκειται να πάει υβριδικά όταν εμφανίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα φέτος.
Επιπλέον, έχουμε μια ειδική εικόνα του κομψού βρέφους Skoda Enyaq, καθώς και να εκθέσουμε μια βελτίωση £ 450 εκατ. Για το δημόσιο δίκτυο χρέωσης του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Στην ενότητα Drives χτυπήσαμε το δρόμο στο νέο Volkswagen Golf R Estate, δοκιμάστε την υβριδική έκδοση του ενημερωμένου Vauxhall Grandland καθώς και να φτάσετε πίσω από το τιμόνι του Alfa Romeo Giulia Estrema.
Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, έχουμε μια νέα δοκιμασία VS χρησιμοποιημένη δοκιμή, καθώς ο Dacia Jogger πηγαίνει επικεφαλής με ένα προ-αγαπημένο Kia Sorento.
Πώς να αποκτήσετε το Automobile Express
Το πρόβλημα της Automobile Reveal της εβδομάδας είναι προς πώληση τώρα, καθώς υπάρχει μια ολόκληρη ποικιλία μεθόδων για να πάρετε τα χέρια σας σε αυτό!
Τρόποι για τον έλεγχο της Automobile Express

Εγγραφείτε
Η καλύτερη αξία που προσφέρεται στους επισκέπτες μας είναι μια συνδρομή Automobile Express. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πρώτα 6 προβλήματα σας για μόλις £ 1, καθώς και όλοι οι νέοι συνδρομητές θα λάβουν ένα δωρεάν δώρο καλωσορίσματος όταν συμμετέχουν.
Παρέχουμε δωρεάν, απευθείας σε μια διεύθυνση της επιλογής σας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε ποτέ ένα πρόβλημα. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συμμετοχή σας μετά την ολοκλήρωση της δίκης σας, εξοικονομείτε ένα τεράστιο 47%στην τιμή του καταστήματος, πληρώνοντας μόλις £ 24.99 κάθε 3 μήνες.
Η διαβεβαίωση των χρημάτων μας δείχνει ότι πρέπει να απαιτείται να ακυρώσετε σε οποιοδήποτε είδος σημείου θα επιστρέψουμε οποιοδήποτε τύπο μη σωστών ζητημάτων, δεν μπορείτε να νικήσετε αυτή την αξία!
Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο ασφαλές μας στο κατάστημα Διαδικτύου, καθώς και να εγγραφείτε στο Automobile Express …
Ψηφιακές εκδόσεις
Αν σας αρέσει να ελέγχετε το Automobile αποκαλύψτε στην επιφάνεια εργασίας σας, στο tablet ή στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να πάρετε την ψηφιακή έκδοση με τον συνεργάτη μας στο Διαδίκτυο Zinio. Τα μεμονωμένα προβλήματα προσφέρονται από £ 2,99 ή από ένα σύνολο για ένα ολόκληρο έτος είναι μόλις £ 90,99.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την Automobile Reveal Digital Edition από το Zinio …
Μεμονωμένα θέματα
Εάν δεν θέλετε να πάρετε τα επόμενα 6 αυτοκίνητα σας αποκαλύψτε προβλήματα για £ 1 με εγγραφή (RRP £ 22), τότε μπορείτε ακόμα να έχετε μόνο προβλήματα σε καταστήματα ή σε απευθείας σύνδεση. Το πρόβλημα της Automobile Reveal της εβδομάδας είναι προς πώληση τώρα για μόλις £ 3,60. Μπορείτε να ανακαλύψετε καταστήματα κοντά σας ότι το απόθεμα το περιοδικό κάνοντας κλικ εδώ.

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στα καταστήματα ή δεν είστε σε θέση να το ανακαλύψετε κάπου βολικό, μπορείτε να πάρετε ιδιωτικά προβλήματα εκτύπωσης της Automobile Express που πρέπει να παρέχονται απευθείας στην πόρτα σας.
Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε μεμονωμένα προβλήματα της Automobile Express

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *