Νέο Vauxhall Astra 2015: Οι προδιαγραφές του κόστους καθώς και το ντεμπούτο της Φρανκφούρτης


ήταν ένα έτος προφυλακτήρα για το Vauxhall. Ένα νέο Corsa, ένα ζεστό Corsa VXR το Adam S, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο όχημα Viva City έχουν κυκλοφορήσει όλα, ωστόσο το καλύτερο δεν έχει ακόμη έρθει. Το ολοκαίνουργιο Vauxhall Astra έχει κάνει το ντεμπούτο του στο 2015 Frankfurt Motor Show, αλλά έχουμε ήδη αντιμετωπιστεί σε μια προεπισκόπηση για να δούμε αν μπορεί τελικά να ανταγωνιστεί το Volkswagen Golf καθώς και το Peugeot 308 για το KIT, υψηλής ποιότητας καθώς και σχέδιο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. Ενώ είναι ακόμα αναμφισβήτητα Astra, έχει μετατραπεί από ένα κοσμικό οικιακό hatchback σε ένα επιθυμητό και κομψό Compact Exec. Το νέο όχημα παίρνει ένα επανασχεδιασμένο προβολέα Front-end, νέων LED Matrix καθώς και πιο σπορ προφίλ. Αυτοί οι λαμπτήρες LED είναι πρώτα ένα Vauxhall, καθώς και συνεχώς προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση κυκλοφορίας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μια κάμερα που τοποθετείται μπροστά για να αλλάξει τη δέσμη για άλλα οχήματα ή πεζούς.
• Πρωτότυπο Vauxhall Astra πολύ πρώτη κίνηση
34

Με 2,9 εκατομμύρια ASTRAS που προσφέρονται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1979, αυτός ο σχεδιασμός της έβδομης γενιάς έχει πολλά σε απευθείας σύνδεση μέχρι. Κάτω από την πλευρά, οι σχεδιαστές έχουν ενσωματώσει τη μοναδική πτυχή που μοιάζει με λεπίδες στο έργο του σώματος, ενώ πίσω από το πίσω παράθυρο όλα τα οχήματα παίρνουν ένα Jaguar XJ Gloss Black C-Pillar-παρέχοντας την ψευδαίσθηση μιας πλωτής γραμμής οροφής, καθώς και περαιτέρω έμφαση Οι αθλητικές φιλοδοξίες του Astra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *