Πώς ο τύπος καθώς και οι γυναίκες επιλέγουν τα επόμενα οχήματα τους


Auto Express sitbling site Carbuyer έχει δημοσιεύσει ερευνητική μελέτη σχετικά με τη διαφορά μεταξύ του Guy Priorities καθώς και των γυναικών κατά την αγορά αυτοκινήτων. Ανακάλυψε ότι η ομορφιά, φαίνεται και ο τύπος της απόδοσης προς τα αυτοκίνητα, ενώ οι γυναίκες υιοθετούν μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση, επικεντρώνοντας στην οικονομία καυσίμου, το κόστος εξυπηρέτησης, καθώς και την πρακτικότητα.
Τα ευρήματα του Carbuyer χτυπούν τους παλιούς μύθους για τις γυναίκες που επηρεάζονται από τα «όμορφα» αυτοκίνητα, καθώς είναι πολύ πιο επικεντρωμένα στην πρακτική αλήθεια της αγοράς ενός αυτοκινήτου. Είναι μια προκατάληψη που διαπερνά τη διαφήμιση ακόμη και μέχρι σήμερα, με ειδικές εκδόσεις που στοχεύουν στις γυναίκες που συχνά έρχονται με λίγο περισσότερο από ένα ροζ σχέδιο βαφής καθώς και κάποια λαμπερή επένδυση.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερες αντιπροσωπείες οχημάτων 2016
Στην πραγματικότητα, ο Guy είναι 20 τοις εκατό πιο πιθανό από τις γυναίκες να επιλέξουν ένα όχημα με βάση το χρώμα του. Ο Guy είναι επίσης πιο πιστός στις μάρκες από τις γυναίκες, είναι 40 % πιο πιθανό να επηρεαστεί από τη φήμη ενός κατασκευαστή. Ο τύπος συμφωνεί ότι φαίνεται, η δύναμη καθώς και το κύρος επηρεάζουν την επιλογή του αυτοκινήτου.
Οι γυναίκες προτιμούν να παρακολουθούν το κόστος, είναι 25 % πιο πιθανό να επηρεαστούν από το οικονομικό κλίμα των καυσίμων, καθώς και το 20 % πιθανότερο από το κόστος εξυπηρέτησης. Φαίνονται ακόμη περισσότερο προς τα εμπρός, παρακολουθώντας έντονα τα έξοδα ασφαλιστικής κάλυψης, καθώς και ακόμη και πόσο μακριά πρέπει να ταξιδέψουν για να φτάσουν στην αντιπροσωπεία.
Οι γυναίκες έχουν ένα χέρι σε περισσότερες αγορές οχημάτων από ό, τι πρώτα φαίνεται. Η ερευνητική μελέτη ανακάλυψε ότι το 50 % του Guy παραδέχτηκε ότι οι συνεργάτες τους είχαν επιρροή στην απόφαση αγοράς του οχήματος, σε σύγκριση με μόνο το 39 % των γυναικών.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι οι πιο πρακτικοί και πρακτικοί αγοραστές οχημάτων, οι γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό να οδηγήσουν μακριά έχοντας πάρει την καλύτερη προσφορά, καθώς ο Guy είναι 20 τοις εκατό πιο πιθανό να διαπραγματευτεί μια πολύ καλύτερη συμφωνία.
• Οι καλύτερες προσφορές νέων οχημάτων 2016
Ο συντάκτης του Carbuyer Stuart Milne δήλωσε για τα ευρήματα: “Η ερευνητική μας μελέτη εκθέτει ότι παρά τις γυναίκες που έχουν μια γενικά θετική εμπειρία, υπάρχει ακόμα μια μέθοδος για να προχωρήσουμε πριν αισθάνονται τόσο άνετα όσο ο τύπος που πηγαίνει σε αντιπροσωπεία από μόνη της καθώς και να πάρει το πολύ καλύτερη δυνατή συμφωνία. ”
Ποιοι παράγοντες επηρέασαν την αγορά του οχήματός σας; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *