Οι πωλήσεις αυτοκινήτων θα αυξάνονται όταν οι έμποροι κλειδώματος


σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο θα βιώσουν ότι οι πωλήσεις αυτοκινήτων αυξάνονται όταν οι περιορισμοί κλειδώματος μειώνονται, σύμφωνα με νέα δεδομένα.
Από τους 421 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που ερωτήθηκαν από την BuyAcar – Digital Motor Seller και Sister Title of Car Express – 86,4 % δήλωσαν ότι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν μόνο το δικό τους αυτοκίνητο για ταξίδια μετά το κλείδωμα, ενώ μόνο το 4,4 % θα χρησιμοποιήσει τη δημόσια μεταφορά και το 9,2 % είναι αναποφάσιστος.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Όταν οι περιορισμοί κλειδώματος ανακουφίστηκαν για πρώτη φορά σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι, υπήρξε έκρηξη στις πωλήσεις αυτοκινήτων, ιδιαίτερα με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Εάν μια παρόμοια τάση εμφανιστεί αυτή τη φορά και οι άνθρωποι σίγουρα θέλουν να αποφύγουν τις δημόσιες συγκοινωνίες, η αγορά θα μπορούσε να είναι απασχολημένη τους επόμενους μήνες.

Πώς να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο στο διαδίκτυο

Το BuyAcar πιστεύει επίσης ότι η ζήτηση για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα θα ενισχυθεί από το γεγονός ότι πολλά θα έχουν χαμηλότερα χιλιόμετρα από τα τυπικά λόγω του ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ τον περασμένο χρόνο, καθιστώντας τα πολύ πιο επιθυμητά.
Όταν το πρώτο αγγλικό κλείδωμα έληξε τον Ιούνιο του 2020, η BuyAcar κατέγραψε αύξηση κατά 70 % των πελατών και αύξηση κατά 45 % της ζήτησης για παραδόσεις στο σπίτι.
Ο Christofer Lloyd, συντάκτης του BuyAcar, σχολίασε: “Πέρυσι, είδαμε την απελευθέρωση τεράστιας ζήτησης στο τέλος της πρώτης κλειδαριάς, αλλά η νεώτερη έρευνα μας δείχνει ότι η ζήτηση θα είναι ακόμη υψηλότερη φέτος.

Χρησιμοποιημένες συμφωνίες χρηματοδότησης αυτοκινήτων

“Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δηλώνουν τώρα ρητά ότι θα επιλέξουν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους όταν οι περιορισμοί χαλαρώνουν και όχι με άλλους τρόπους ταξιδιού, ως απλούστερο τρόπο για να εγγυηθούν την αποτελεσματική κοινωνική απομάκρυνση.
“Η περισσότερη χρήση αυτοκινήτων είναι εγγυημένη για να προωθήσει πολύ περισσότερη ζήτηση για αυτοκίνητα, κατά την άποψή μας, που βοήθησε μια ισχυρή προσφορά ελκυστικά χαμηλής από χιλιόμετρα μοντέλα ειδικότερα. Με μια τόσο ευρεία επιλογή μόλις χρησιμοποιούμενων μοντέλων 2020, η επιλογή ενός σχεδόν νέου μοντέλου σε ένα πολύ πιο ακριβό ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο δεν έχει κάνει ποτέ πολύ πιο νόημα από ό, τι τώρα. ”
Εάν είστε μετά από ένα νέο αυτοκίνητο, ελέγξτε την αδερφή μας buyacar.co.uk για τις πιο πρόσφατες προσφορές …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *