Το New Hyundai i20 Facelift Costs καθώς και οι προδιαγραφές που κυκλοφόρησαν


Η Hyundai έχει επαληθεύσει τις λεπτομέρειες πλήρους τιμολόγησης για το ενημερωμένο i20, με το νέο σχέδιο να ξεκινά από £ 13.995. Καθώς ο αντίπαλος της Ford Fiesta ξεκινά με την ίδια βενζίνη 1,2 λίτρων 74bhp, όπως και πριν, αυτό σηματοδοτεί μια ώθηση σχεδόν £ 2.000 – αν και τα επίπεδα συσκευών έχουν βελτιωθεί σημαντικά για να αντισταθμίσουν.
Όλα τα σχέδια στη σειρά i20 λειτουργούν τώρα ένα σύστημα ψυχαγωγίας επτά ιντσών ως στάνταρ, συνολικά με το Apple CarPlay, το Android Auto, ένα cam αντιστροφής καθώς και το Bluetooth. Το S κερδίζει επίσης κλιματισμό καθώς και προβολείς αυτοκινήτων πάνω από το σχέδιο που αντικαθιστά.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το νέο SE TRIM ξεκινά από £ 15.495 – αύξηση £ 1.480 σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Η ώθηση δικαιολογείται από την προσθήκη τεχνολογίας ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της αυτόνομης φρενάρης έκτακτης ανάγκης, της υποβοήθησης της λωρίδας, της προειδοποίησης για το ενδιαφέρον των αυτοκινητιστών καθώς και της βοήθειας με υψηλή δέσμη. Το SE προσθέτει στο S με ζάντες αλουμινίου, μπροστινούς λαμπτήρες ομίχλης, Cruise Control, οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων καθώς και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.
Πάνω από αυτά τα δύο κομμάτια κάθονται το premium nav καθώς και το premium se nav. Ο πρώτος ξεκινά από £ 16.245, καθώς και διαθέτει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, δορυφορική πλοήγηση, φώτα ουράς LED, αισθητήρες στάθμευσης με στρογγυλά, καθώς και έλεγχο του κλίματος. Για επιπλέον £ 1.050, το Premium SE NAV προσθέτει μια πανοραμική ηλιοροφή, ένα κουμπί ώθησης ξεκινά καθώς και ένα θερμαινόμενο τιμόνι καθώς και τα μπροστινά καθίσματα.
Η σειρά κινητήρων παραμένει ακριβώς το ίδιο με το εξερχόμενο i20-το ντίζελ έπεσε στα μέσα του 2017-έτσι υπάρχει μια επιλογή βενζίνης 1,2 λίτρων με 74bhp ή 83bhp καθώς και 1,0 λίτρων turbo με 99bhp ή 118bhp. Η έκδοση 99bhp του 1.0 λίτρων χρησιμοποιείται τώρα με ένα νέο αυτοκίνητο – αυτόματο αυτόματο διπλό συμπλέκτη επτά ταχύτητας – η οποία είναι μια επιλογή £ 1.250.
Τι πρέπει να νικήσει το ενημερωμένο Hyundai i20; Αυτά είναι τα καλύτερα superminis στην πώληση ιδανικά τώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *