Το Jeep αποκαλύπτει τις έννοιες του Wild New Moab Easter Safari για το 2019


οπαδοί του Off-Road χαίρονται: είναι και πάλι η εποχή του χρόνου όπου η Jeep και η Mopar συνεργάζονται για να μας δείξουν τι είναι ικανοί όταν οι κανόνες δεν ισχύουν.
Κάθε Πάσχα σηματοδοτεί το Moab Easter Jeep Safari, το οποίο η μάρκα off-road της Fiat-Chrysler συνήθως γιορτάζει με μια χούφτα άγριων νέων εννοιών και το 2019 δεν αποτελεί εξαίρεση. Φέτος, το Jeep δημιούργησε έξι μοναδικά αυτοκίνητα. Οι έννοιες του Jeep Moab συνήθως βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον κατάλογο των τμημάτων του Mopar, αλλά παρουσιάζουν επίσης μερικά νέα και πρωτότυπα κομμάτια Jeep Fans May One Day να μπορούν να πάρουν τα χέρια τους επίσης.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα SUV και 4x4s για αγορά
Η φετινή ιδέα RESTO-MOD είναι το M-715 πέντε τέταρτο. Βασίζεται σε ένα πρωτότυπο 1968 JEEP M-715, αν και διαθέτει σε βάθος σασί και τροποποιήσεις μετάδοσης κίνησης. Το Jeep έχει επικεντρωθεί στον εκσυγχρονισμό της εμφάνισης του M-715 με προβολείς LED και φώτα εκτέλεσης, ενώ έχει εξοπλιστεί ένα καινούργιο κρεβάτι με εξοπλισμό από αλουμίνιο. Η οροφή βρίσκεται κάτω από 3,5 ίντσες, για μια πιο σπορ εμφάνιση, ενώ το M-715 πέντε τετάρτο τροφοδοτείται από ένα υπερσυμπιεσμένο V8 6,2 λίτρων που αναπτύσσει πάνω από 700bhp.
12
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Μία από τις πέντε έννοιες του Moab που βασίζονται στο νέο φορτηγό Gladiator είναι το wayout, και όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι για τον τυχοδιώκτη που του αρέσει να πηγαίνει μακριά από το πεπατημένο μονοπάτι, χρησιμοποιώντας το ωφέλιμο φορτίο του μονομάχου για να μεταφέρει δύο προσαρμοσμένες δεξαμενές βοηθητικών καυσίμων και μια σκηνή στον τελευταίο όροφο που μπορεί να κοιμηθεί δύο. Είναι ζωγραφισμένο σε ψεύτικο στρατιωτικό «Gator Green» και διαθέτει ένα σύνολο από χαλύβδινους τροχούς 17 ιντσών επίσης, shod με το σωστό καουτσούκ εκτός δρόμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *