Η νέα BMW X1 κατασκοπεύει πριν από το 2015 εκτόξευση


Η BMW προετοιμάζει το μικρό crossover της επόμενης γενιάς X1 πριν από την απελευθέρωση του 2015, όπως φαίνεται στα πιο σημερινά μας κατασκοπευτικά πλάνα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται να είναι γύρω στον Ιούνιο του επόμενου έτους, καθώς και το SUV φαίνεται να βασίζεται στη νέα πλατφόρμα μπροστινών τροχών της μάρκας, καθώς και να αποκτήσει μια σειρά από τρεις κυλίνδρους κινητήρες για πρώτη φορά.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Με τον πλησιέστερο αντίπαλο του X1, το Audi Q3, που έλαβε πρόσφατα μια σειρά ενημερώσεων καθώς και ένα ολοκαίνουργιο Volkswagen Tiguan στον ορίζοντα για το επόμενο έτος, η BMW σκοπεύει να παραμείνει μπροστά από το παιχνίδι με το νέο της μοντέλο.
6

Το γνωστό σχήμα παραμένει, ωστόσο, μια πολύ πιο κεκλιμένη γραμμή οροφής, μια μεγαλύτερη και πολύ πιο διάσημη μάσκα, καθώς και επανασχεδιασμένους προβολείς φαίνονται πιθανό για το νέο αυτοκίνητο, καθώς και πολύ πιο πλαστική επένδυση για μια πιο χοντροκομμένη εμφάνιση. Η γραμμή μεταφοράς εμφανίζεται υψηλότερη, αν και όχι στον ίδιο βαθμό με τον αντίπαλο Range Rover Evoque, αφήνοντας ένα πολύ πιο συμπαγές πίσω παράθυρο καθώς και πιο σπορ στάση από πίσω.
Οι λεπτομέρειες του κινητήρα δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι το X1 θα είναι η δεύτερη BMW που προσφέρεται με το μπροστινό τροχό που συμμορφώνεται με την πρόσφατη κυκλοφορία του MPV Active Tourer της σειράς 2. Το νέο X1 θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα UKL1 με μπροστινό τροχό, όπως το όχημα (καθώς και τη νέα μικροσκοπική σειρά). Το σύστημα τεσσάρων τροχών «XDRIVE» θα παραμείνει για πολύ πιο ισχυρές παραλλαγές.
• Τα καλύτερα SUV καθώς και 4x4s του 2014
Αναμένουμε επίσης να δούμε τη νέα υπερτροφοδοτούμενη βενζίνη των 1,5 λίτρων της BMW με 138bhp στο αυτοκίνητο, καθώς και τον πετρελαιοκινητήρα τριών λιβρών 1,5 λίτρων από το MINI. Άλλες επιλογές κινητήρα πρέπει να περιλαμβάνουν μια σειρά τεσσάρων κυλίνδρων βενζίνης καθώς και κινητήρων ντίζελ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *