«Αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία σας ευκαιρία να πάρετε το αυτοκίνητο που θέλετε»


ευχαριστημένη νέα χρονιά – και έχει τη δυνατότητα να είναι πολύ ευχαριστημένη αναμφισβήτητα αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που περιπλανιέται σε αυτοκινητιστικά εκθεσιακά σώματα πάνω από το επόμενο μήνας. Το γεγονός είναι ότι δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει καλύτερος χρόνος για να αποκτήσετε ένα νέο αυτοκίνητο από το ιδανικό τώρα, χάρη στους κατασκευαστές που πρέπει να καταχωρήσουν αυτοκίνητα σαν τρελά τις τελευταίες εβδομάδες του 2019 – με την ελπίδα να πωλούν καθαρότερα τους επόμενους 12 μήνες και αποφεύγοντας σημαντικές κυρώσεις για υπερβολικές εκπομπές CO2.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Είναι ήδη σαφές ότι η αγορά από την οποία επιλέγουμε ποια αυτοκίνητα να αγοράζουν, να κατέχουν και να οδηγούν θα είναι ριζικά διαφορετικά στα τέλη του 2020 από το πώς είναι τώρα. Πολύ περισσότερο από τον πολλαπλασιασμό των ηλεκτροειδών και των καθαρών ηλεκτρικών μοντέλων και, με στρεβλωμένα, τα συνεχιζόμενα κέρδη από το SUV, θα δούμε ελαχιστοποιημένες σειρές μοντέλων, με περιορισμένη προσφορά σε λιγότερο αποτελεσματικές παραλλαγές, καθώς οι κατασκευαστές αναγκάζουν ενεργά το ζήτημα στο CO2. Δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά.
• Πώς να αποκτήσετε την καλύτερη προσφορά κατά τη λήψη ενός νέου αυτοκινήτου
Είναι λοιπόν καθησυχαστικό να διαβάζουμε στη σέσουλα μας αυτή την εβδομάδα ότι η Skoda σχεδιάζει να προσφέρει το επερχόμενο Octavia VRS με μια επιλογή βενζίνης, plug-in υβριδίου και ακόμη και ντίζελ. Παραμένουμε πεπεισμένοι ότι οι διαφορετικοί κινητήρες και οι πηγές καυσίμων έχουν νόημα σε διαφορετικούς αγοραστές.
Αλλά φαίνεται πιθανό ότι αυτή η διαφορετική τεχνική δεν πρόκειται να είναι ομοιόμορφη. Πράγματι, υπήρξαν ιδέες που κατευθυνόμαστε σε μια περίοδο όπου οι έμποροι αυτοκινήτων μπορεί να προσπαθούν ενεργά, σε επίπεδο που δεν βιώθηκε ποτέ πριν, για να απομακρύνει τους πελάτες από τα αυτοκίνητα που θέλουν να φτάσουν και προς τα μοντέλα που η εταιρεία χρειάζεται απεγνωσμένα να πουλήσει .
Η συμβουλή μας, όπως πάντα, είναι να κάνετε το Your You Groune ποιο μοντέλο, τον κινητήρα και το trim ταιριάζουν καλύτερα στον τρόπο ζωής και τον προϋπολογισμό σας. Σημειώστε το. Κρατήστε το στο μπροστινό μέρος του μυαλού σας. Και κολλήστε στα όπλα σας. Στη συνέχεια, έχετε κάθε πιθανότητα να πάρετε το αυτοκίνητο που θέλετε, σε καλύτερη τιμή από ό, τι θα περίμενε κανείς.
Κάντε κλικ εδώ για τη λίστα μας με τις καλύτερες νέες προσφορές αυτοκινήτων στο διαδίκτυο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *