Το ειδικό διάστημα με θέμα το Bentley Bentayga ολοκλήρωσε


στο εσωτερικό τμήμα προσαρμογής προσαρμογής του Bentley, Mulliner, έχει επιφορτιστεί με την ολοκλήρωση μιας ξεχωριστής ταχύτητας Bentayga με θέμα το χώρο. Ανατέθηκε από τον Bentley Orlando στις ΗΠΑ, η εφάπαξ συσκευή λαμβάνει την έμπνευσή της από το Cape Canaveral και το διαστημικό κέντρο Kennedy, και οι δύο δεν απέχουν πολύ από την αντιπροσωπεία.
Εξωτερικά, αυτό το ειδικό Bentayga διαθέτει μεταλλικό γκρίζο εξωτερικό χρώμα «κυπαρίσσι» σε συνδυασμό με τη χρήση της προδιαγραφής μαύρης γραμμής που αντικαθιστά το χρώμιο με γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Αλλού, οι πινελιές “πορτοκαλί φλόγας” δημιουργούν την αίσθηση μιας «ηλιακής έκρηξης» και κοσμούν το περβάζι, το διάχυτο κάλυμμα και το μπροστινό διαχωριστή.

Το Rolls-Royce Spirit of Ecstasy Mascot παίρνει αεροδυναμικό επανασχεδιασμό

Το θέμα του χώρου είναι πολύ εμφανές στις φωτιζόμενες πλάκες πέλματος, οι οποίες απεικονίζουν τους πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από ένα ηλιακό σύστημα. Υπάρχουν επίσης πορτοκαλί στεφάνοι που περιβάλλουν το «γαλαξία πέτρινοι φασίες» που βρίσκονται στο ταμπλό, ένα μοτίβο που αντικατοπτρίζεται στις θήκες των πόρτας.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το πορτοκαλί χρησιμοποιείται επίσης για τις σωληνώσεις στα καθίσματα, τις κάρτες πόρτας και για τα ξεχωριστά κονκάρδες Bentley. Το κέντρο μίλησε για το τιμόνι είναι επίσης κομμένο σε πορτοκαλί, όπως και ο μοχλός ταχυτήτων. Το υπόλοιπο εσωτερικό είναι κομμένο σε Beluga και Porpoise Leather, το οποίο η μάρκα ισχυρίζεται ότι δημιουργεί μια «σκοτεινή ουρανό, νυχτερινό ουρανό-esque αντίθεση με τις αναλαμπές φωτεινού χρώματος.
Το 6,0 λίτρων W12 του Bentayga Speed ​​W12 παραμένει αμετάβλητο για αυτό το προσαρμοσμένο μοντέλο, οπότε ενώ η κορυφαία ταχύτητα των 190 μίλια / ώρα το καθιστά το ταχύτερο SUV στον κόσμο, εξακολουθεί να είναι κάπως από το 17.500mph το διαστημικό λεωφορείο ήταν ικανό.
Ελέγξτε τα πιο πρόσφατα νέα και σχόλια του Bentley εδώ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *