Το Cupra Tavascan που έχει οριστεί για παραγωγή το 2024


Cupra αποκάλυψε ότι το ολοκαίνουργιο Tavascan Electric Crossover θα κυκλοφορήσει το 2024, καθώς το κομψό ισπανικό εκτός έδρας του καθίσματος φαίνεται να ενισχύει τις πωλήσεις.
Η ιδέα του Tavascan παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019 στο Show Motor Show της Φρανκφούρτης, με σχέδια για ένα σχεδιασμό παραγωγής να σταματήσει μέχρι τώρα.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά για αγορά 2022

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας διάσκεψης αποτελεσμάτων του Cupra, ο Πρόεδρος Wayne Griffiths δήλωσε: “Το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα: το Cupra Tavascan θα είναι πραγματικότητα. Με βάση την πλατφόρμα MEB του ομίλου Volkswagen, θα σχεδιαστεί καθώς και καθιερωμένη στη Βαρκελώνη, καθώς και θα φτάσει στην Ευρώπη καθώς και στις υπερπόντιες αγορές το 2024. ”
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το SUV Tavascan Coupe θα είναι το δεύτερο ηλεκτρικό σχέδιο της Cupra για να κυκλοφορήσει, καθώς η μάρκα επαληθεύτηκε στις εκδηλώσεις της τρίτης επετείου νωρίτερα αυτό το έτος, ότι η ιδέα της El-Born θα κυκλοφορήσει στην παραγωγή πολύ πρώτα ως το Cupra Born.
Τόσο τα αυτοκίνητα όσο και τα φορτηγά κάθονται στην ηλεκτρική πλατφόρμα MEB της Volkswagen Group και στην πλατφόρμα φορτηγών. Η ιδέα Tavascan τροφοδοτήθηκε από μια μπαταρία 77kWh που έστειλε ενέργεια σε ένα ζεύγος ηλεκτρικών κινητήρων – ένα τοποθετημένο σε κάθε άξονα – για συνολικά 302bhp.
Το CUPRA δεν έχει ακόμη επαληθεύσει τις επίσημες προδιαγραφές, ωστόσο αυτός ο κινητήρας μπορεί να προσφέρει χρόνο 0-62 μίλια / ώρα περίπου 6,5 δευτερολέπτων, ενώ είναι δυνατή μια ποικιλία 280 μιλίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *