Η νέα BMW M8 CS σημείωσε δοκιμές στο Nurburgring


BMW θα μπορούσε σύντομα να εισαγάγει μια ακόμη ταχύτερη έκδοση του M8 Coupe, κρίνοντας από αυτά τα νέα πλάνα κατασκοπείας που τραβήχτηκαν στο Nurburgring.
Ενδεχομένως ονομάζεται M8 CS, θα ενταχθεί στο μόλις πρόσφατα εισήγαγε το M5 CS Super Saloon στη σύνθεση της εταιρείας, προσφέροντας ένα μικρό κέρδος ισχύος καθώς και μερικές σχετικά εκτεταμένες προσαρμογές πλαισίου που έχουν σχεδιαστεί για να το κάνουν πολύ καλύτερο γύρω από ένα κομμάτι.

Mega BMW M5 CS Απελευθερώθηκε με 626bhp

Αναμένουμε ότι το νέο BMW M8 CS θα μοιραστεί τον ίδιο ακριβώς ελαφρώς προσαρμοσμένο κινητήρα V8 4.4 λίτρων με το M5 CS, ο οποίος δημιουργεί ροπή 626bhp καθώς και 750nm ροπής. Τα δύο οχήματα μοιράζονται ήδη τον ίδιο ακριβώς κινητήρα σε βασική μορφή ανταγωνισμού, οπότε θα ήταν λογικό για τη BMW να μεταφέρει τις αναβαθμίσεις του σαλόνι στο τεράστιο coupe.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τα τσιμπήματα θα περιλαμβάνουν ένα βελτιωμένο σύστημα πετρελαίου, πολύ καλύτερη ψύξη, μια πιο ελεύθερη εξάτμιση, καθώς και ένα πλήρες κινητήρα ECU, ωστόσο οι αναβαθμίσεις θα πρέπει να δημιουργούν μόνο ένα οριακό 10bhp επιπλέον μέσω του διαγωνισμού M8. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων του M8 καθώς και το διαμορφώσιμο σύστημα τεσσάρων τροχών θα παραμείνουν επίσης.
Οι αναβαθμίσεις του πλαισίου θα είναι λίγο πιο εκτεταμένες. Αυτό το ύψος του ταξιδιού του δοκιμαστικού αυτοκινήτου φαίνεται να έχει μειωθεί και, πίσω από τους τροχούς αλουμινίου, υπάρχουν μερικοί νέοι δίσκοι φρένων διασταυρώσεων καθώς και μεγαλύτερες δαγκάνες. Κάτω από το δέρμα, περιμένουμε περισσότερα εξαρτήματα μεταφοράς από το M5 CS, όπως αναβαθμισμένα καθώς και επανατοποθετημένους αποσβεστήρες ανάρτησης, καθώς και πιο σκληρές βάσεις κινητήρων.
Τα οπτικά τσιμπήματα αυτού του μοντέλου προόδου προσφέρουν τη λειτουργία όσο και τη μορφή τους. Ο βαθύτερος μπροστινός διαχωριστός, ο μεγάλος οπίσθιος πτέρυγας καθώς και ο επιθετικός νέος διαχύτης θα ωφελήσουν την αεροδυναμική απόδοση του coupe, ενώ οι αναμορφωμένες οπές πίσω από τις αψίδες του μπροστινού τροχού θα βοηθήσουν να αποβάλουν τον αέρα υψηλής πίεσης καθώς και να ζεσταθεί από τα φρένα.
Στο εσωτερικό του, περιμένουμε ένα ομοίως εμπνευσμένο από αγώνα makeover, με ένα ζευγάρι ελαφρών καθισμάτων δοχείων, ένα τιμόνι Alcantara, νέες χρωματιστές ζώνες ασφαλείας, καθώς και κάποια επένδυση από ανθρακονήματα. Όπως και το M5 CS, οι αγοραστές ενδέχεται επίσης να αποκτήσουν ένα μεγαλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας 12,3 ιντσών για να αντικαταστήσουν τη μονάδα 10,25 ιντσών του βασικού αυτοκινήτου.
Το M8 CS θα πρέπει να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το τέλος του έτους, με το νέο ναυαρχίδα της BMW Big Coupe να ανταγωνίζεται την ταχύτητα του Bentley Continental GT καθώς και το Porsche 911 Turbo S. Η ενίσχυση του κόστους πάνω από το βασικό όχημα θα πρέπει να είναι παρόμοια με εκείνη του M5 Ανταγωνισμός καθώς και το M5 CS, σε περίπου 40.000 λίρες στερλίνες, λαμβάνοντας το σημείο εισόδου M8 CS σε περίπου £ 160.000.

Ελέγξαμε τώρα την αξιολόγηση του διαγωνισμού BMW M8…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *