Η Toyota Aygo κερδίζει το Bright New X-Cite Trim


, ωστόσο, ένα ακόμη μέλος του νοικοκυριού Toyota Aygo έχει προσγειωθεί στο είδος του νέου AYGO X-CITE, καθώς και τώρα.
Ο νέος σχεδιασμός X-CITE προσφέρεται μόνο ως πέντε πόρτα, καθώς και μόνο είναι διαθέσιμο σε ένα χρώμα-ένα λαμπερό κόκκινο γυαλιστερό, με αντίθετες μαύρες προθέσεις.
• Τα καλύτερα οχήματα της πόλης για πώληση 2017
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Με μια οροφή καθώς και τους καθρέφτες πόρτας που ολοκληρώθηκαν σε γυαλιστερό μαύρο, η ίδια ακριβώς επιφάνεια χρησιμοποιείται για το εμπορικό σήμα του αυτοκινήτου «X» στυλιζαρισμένο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, οι νέες επεκτάσεις Α-κολλαδών εμφανίζονται με μαύρο χρώμα μαζί με ένα ένθετο οπίσθιου προφυλακτήρα.
Η εξωτερική εμφάνιση είναι στρογγυλεμένη με ένα σύνολο από ζάντες αλουμινίου πέντε ακτίνων 15 ιντσών, που ολοκληρώθηκαν σε ένα γυαλιστερό μαύρο με κόκκινα κεντρικά καλύμματα.
Ένας παρόμοιος κόκκινος και μαύρος συνδυασμός χρωμάτων συνεχίζεται στην καμπίνα. Τα αθλητικά καθίσματα παίρνουν ένα νέο μοτίβο ταπετσαρίας που ενσωματώνει το μαύρο υλικό με κόκκινες ενισχύσεις καθώς και ραφή αντίθεσης. Οι κορυφαίες διακοσμητικές πόρτες καθώς και τα περιβάλλοντα εξαερισμού αέρα είναι επίσης μαύρα.
Όσον αφορά τον εξοπλισμό, ο αυτόματος κλιματισμός περιλαμβάνεται ως βασικός μαζί με αυτόματους προβολείς. Στο εσωτερικό του, ένα σύστημα ψυχαγωγίας επτά ιντσών συνδέεται με μια πίσω κάμερα αναστροφής.
Κάτω από το καπό βρίσκεται ο τριπλής κυλινδροειδούς κινητήρας του AYGO 69BHP 1,0 λίτρων, ενώ οι πελάτες λαμβάνουν μια επιλογή ενός εγχειριδίου πέντε ταχυτήτων ή ενός προαιρετικού κιβωτίου ταχυτήτων X-Shift Automated Handbook. Τα έξοδα ξεκινούν από £ 12.520.
Τι κάνετε για το AYGO X-CITE; Ας καταλάβουμε στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *