Το Seat εκθέτει σχέδια για έξι νέα σχέδια μέχρι το 2020


έδρα έχει επαληθεύσει ότι θα εισαγάγει έξι νέα σχέδια τα επόμενα τρία χρόνια ως μέρος της μεγαλύτερης επέκτασης προϊόντων της μάρκας. Τουλάχιστον τα μισά από αυτά τα σχέδια θα πάνε σε τμήματα που η θέση δεν καταλαμβάνει σήμερα.
Ο πρώτος ολοκαίνουργιος σχεδιασμός που θα εμφανιστεί θα είναι ένα νέο μεγάλο SUV, το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, καθώς και θα αντιμετωπίσει το Skoda Kodiaq. Το ύφος του οχήματος είναι πλήρες, ενώ η έδρα κατέχει επί του παρόντος δημόσια ψηφοφορία που θα επιλέξει το όνομά του.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ένα άλλο από τα τρία ολοκαίνουργια σχέδια θα είναι ένα ηλεκτρικό όχημα που βασίζεται στην πλατφόρμα MEB της ομάδας VW. Θα εμφανιστεί το 2019, καθώς και τα αφεντικά έχουν επαληθεύσει ότι θα έχει μια ποικιλία από 500 χιλιόμετρα (310 μίλια).
Μιλώντας στην επίσημη έκθεση του καθίσματος Arona, ο Matthais Rabe, Boss της Ε & Α του Seat, δήλωσε στο Auto Express: “Με αυτά τα έξι νέα σχέδια θα πάμε σε τουλάχιστον τρία νέα τμήματα. Θα υπάρχουν τρία σχέδια αντικατάστασης, ωστόσο τρία θα είναι εντελώς νέα.
“Έχουμε σχέδια μέχρι το 2025 από την πλευρά του προϊόντος. Τώρα έρχονται στη μεγαλύτερη φάση του προϊόντος. ”
Μια αντικατάσταση του Leon Hatchback, που θα οδηγήσει σε μια νέα γλώσσα στυλ για το κάθισμα, είναι επίσης στις κάρτες. Είναι πιθανό ότι αυτά τα αυτοκίνητα και το φορτηγό θα παίξουν μια κορυφαία λειτουργία στην εισαγωγή της υβριδικής καινοτομίας plug-in στο εμπορικό σήμα. Σύμφωνα με τον διευθυντή στυλ Seat Alejandro Mesonero, ο ολοκαίνουργιος Leon θα είναι “ένα μεγαλύτερο βήμα” από ό, τι έχουμε δει προηγουμένως από την ισπανική μάρκα, καθώς και θα καθίσει στο “επόμενο επίπεδο”.
Εκτός από την έκφραση ενός συναρπαστικού για την καθιέρωση ηλεκτρικών εκδόσεων των μοντέλων Cupra υψηλής απόδοσης, το ATECA CUPRA θα παρουσιάσει το επόμενο έτος με τετρακίνηση, καθώς και έναν κινητήρα TFSI 2,0 λίτρων που δημιουργεί περίπου 300bhp.
Το 2016 η έδρα δημοσίευσε το καλύτερο έτος της, με ρεκόρ λειτουργικά έσοδα 143 εκατομμυρίων ευρώ (£ 125 εκατομμύρια) καθώς και πάνω από 400.000 σχέδια που προσφέρονται παγκοσμίως.
Ποιος νέος σχεδιασμός θέσεων κοιτάζετε μπροστά για να δείτε; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *